/ Klasická aukce / Nemovitosti / 387-A/24

Spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/5436 na pozemku parc. č. 3476, k. ú. Moravský Písek

Detailní popis:

Předmětem prodeje formou aukce je spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/5436 na pozemku parc. č. 3476, druh pozemku: orná půda, způsob ochrany: zemědělský půdní fond, vše zapsáno na LV č. 2001 v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Jihomoravský kraj, katastrální pracoviště Hodonín, pro katastrální území Moravský Písek, obec Moravský Písek a okres Hodonín (dále jen jako „předmět prodeje“).

Věc nemovitá je zpeněžována pod názvem: „Spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/5436 na pozemku parc. č. 3476, k. ú. Moravský Písek“.

Popis předmětu prodeje formou aukce:
Místopis
Obec Moravský Písek na severním okraji okresu Hodonín na trase Uherské Hradiště – Bzenec. V obci kompletní infrastruktura a rozšířená občanská vybavenost. Napojení obce na autobusovou a vlakovou dopravu. Zemědělský pozemek v singulárním spoluvlastnictví ve stávajících obhospodařovaných lánech.
Předmětem aukce je id.1/5436 singulárního podílu Františka Škraňáka k pozemku v lokalitě „Stará pískovna” na hranici s k.ú. Polešovice v bezprostřední blízkosti nově budované dálnice D 55 a mezi budoucí dálnicí a tratí ČD Přerov – Břeclav. Z hlediska platného SÚP plánu je pozemek veden v zóně lokálního a regionálního biocentra, je z části zemědělsky využíván jako trvalý travní porost a je částečně porosten náletovými dřevinami.

Předmět prodeje přejde na vítěze aukce ve stavu, jak v době konání aukce stojí a leží.

Účastníci aukce berou na vědomí, že prodávající nepřebírá jakoukoliv záruku ani odpovědnost za stav a/nebo kvalitu a/nebo vlastnosti předmětu prodeje a výslovně se ve smyslu § 1916 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, vítěz aukce, tedy kupující vzdává předem práv z vadného plnění, zejména práva žádat opravu, výměnu věci nebo slevu z kupní ceny či práva odstoupit od kupní smlouvy.


Nejnižší podání: 30, - Kč

Cena dosažená vydražením: 30, - Kč

© 2021-2024 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů. Upravit mé předvolby nastavení cookies.