/ Prodej / Nemovitosti / 1638

RD Nový Hrozenkov

Detailní popis:

Nový Hrozenkov je obec v okrese Vsetín ve Zlínském kraji, ležící v údolí řeky Vsetínské Bečvy. V obci je dostupná základní infrastruktura a služby pro obyvatele. Nachází se zde mateřská a základní škola, pošta, několik obchodů s potravinami a dalšími základními potřebami, lékárna a zdravotní středisko. Co se týče technické infrastruktury, obec je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. Elektrická a plynová přípojka je standardem. Dopravní spojení zajišťují pravidelné autobusové linky a v blízkosti se nachází železniční stanice. Obec také investuje do rozvoje internetové konektivity, což je důležité pro moderní způsob života obyvatel. Díky své poloze nabízí Nový Hrozenkov i kvalitní podmínky pro rekreaci a sportovní vyžití, včetně cyklostezek, turistických tras a lyžařských areálů v okolí.

Co se týče tohoto nabízeného domu, jedná se o nepodsklepenou novostavbu rodinného domu, přízemní s podkrovím, se sedlovou střechou. Konstrukce je dřevěná z KVH dřevěných lepených profilů. Dům je postaven ve stylu typické valašské chalupy. Technický stav velmi dobrý, použité materiály kvalitní, spíše nadstandardní.
V přízemí se nachází zádveří, chodba, technická místnost, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a vanou, pokoj, obývací hala, komora, kuchyně s jídelnou. V podkroví je chodba, samostatné WC, koupelna a dva pokoje. Zde je možnost i kuchyně – provedena příprava a poté možnost i dvougeneračního bydlení.


Navrhovatel:


Místo konání:
Dlouhá 4433, Zlín 76001

Důležité Informace:

Evidenční číslo: 1638


Nejnižší podání: 11.900.000,- Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.