/ Prodej / Nemovitosti / 391

Kvítková 2+1, Zlín

Detailní popis:

Nabízíme byt dispozice 2+1,60 m2 v bytovém domě č.p.4123/6, který se nachází v centru Zlína po levé straně ulice Kvítkové. Parkování možné na ulici Kvítkové nebo v přilehlém parkovacím domě NS Zlaté jablko a jeho okolí.

Objekt umístěn ve smíšené zástavbě (obchody, služby), Po přilehlé ulici Dlouhé a Kvítkové vede trolejbusová a autobusová trať MHD. Jedná se o bytový dům se třemi vchody celkem 36 BJ (po 12 ve vchodech čp.4122-4124) včetně výtahu. Šestipodlažní typový bytový dům – v I.PP společné prostory a sklepní koje, v I. NP nebytové obchodní prostory, ve II.-VI.NP bytové jednotky vždy 3 na podlaží. Bytová jednotka č.4123/6 v III.NP po pravé straně schodiště.
Oceňovaný byt je situován ve III.NP budovy č.p. 4123, která má technické I.PP, nebytové I.NP a čtyři obytné II.V.NP a plochou střechu. Typový bytový panelový dům s plochou střechou, montované schodiště kolem osobního výtahu, plochá střecha se zateplením a živičná izolace. Venkovní břízolitová fasáda bez zateplení, plastová okna a vnitřní dřevěné dveře do ocel. zárubní. Klempířské konstrukce z popl.plechu. Centrální vytápění z kotelny VS umístěné v I.PP, rozvody v ocel. trubkách a otopné panely. Rozvody 400/240 V, rozvody SLP, STA a bleskosvodová soustava.
Vlastní bytová jednotka 2+1 v původním stavu s opravenou koupelnou po rekonstrukci (obklady a dlažby) zděné jádro – v koupelně vana a umyvadlo, standartní provedení s lodžií, zánovní kuchyňská linka a el. sporák, WC samostatný. Betonové podlahy a kombinace ker. dlažby a lisovaných parket v obytných místnostech. Technický stav budovy z počátku 70. let je dobrý. Oceňovaná BJ v dobrém stavu k postupné rekonstrukci.


Navrhovatel:


Místo konání:
Dlouhá 4433. Zlín 760 01

Důležité Informace:

Evidenční číslo: 391


Nejnižší podání: 3.900.000,- Kč

Dražební jistota: 1.000.000,- Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.