/ Prodej / Nemovitosti /

Rodinný dům Vír č.p. 144

Detailní popis:

Nemovitosti se nachází v obci Vír v kraji Vysočina asi 10 km severně od Bystřice nad Pernštejnem v údolí řeky Svratky pod stejnojmennou přehradou. V obci se nachází kompletní infrastruktura a základní občanská vybavenost. Dům je situován na severním okraji obce v zástavbě rodinných domů.
Jedná se o dvoupodlažní podsklepený objekt se lomenou střechou a částečným podkrovím. Objekt z 20. let minulého století v původním stavu ke kompletní rekonstrukci.

Dispoziční řešení:
I. PP kotelna s uhelnou a skladové prostory, v I. NP kuchyně s koupelnou a WC a dva pokoje, ve II. NP stejné dispoziční řešení, v podkroví jsou dva pokoje a půdní prostor.
Technické řešení:
Standardní zděný objekt na betonových základech, zdivo I. PP bez funkční izolace, zdivo nadzemních podlaží v tl. do 50 cm, stropy nad I. PP klenbové, nad I. a II. NP dřevěné trámové s omítaným podhledem, mansardový krov, krytina z pálených tašek a eternitových šablon, vnější hladké poškozené omítky, vnitřní omítky štukové, betonové schodiště, na půdu schodiště dřevěné, betonové podlahy a kombinace cementových potěrů, keramické dlažby a PVC, dřevěná kastlová okna a dřevěné vnitřní dveře do rámových zárubní. Keramický obklad koupelny, koupelně vana, umyvadlo, splachovací WC a el. boiler na ohřev TUV. Rozvody silnoproudu 400/240 V. Standartní rozvody ZTI. Vytápění chybí, resp. je nefunkční.


Navrhovatel: IK Kaplan Mlnářík a spol.


Místo konání:
Dlouhá 4433, 760 01 Zlín

Důležité Informace:

Evidenční číslo:


Nejnižší podání: 2.500.000,- Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.