/ Elektronická dražba / Nemovitosti / 1616-EDD/24

RD Malé Tresné č.p. 30

Detailní popis:

Předmětná nemovitost se nachází ve stavebně nesrostlé části obce Rvečné – Malé Tresné. Přístup k nemovitosti je po nezpevněných komunikacích místního typu ve svažitém terénu. V dané lokalitě jsou vybudovány tyto inženýrské sítě, které jsou na pozemky a do objektu zavedeny. Jedná se o veřejný vodovod, plynovodní řad, elektrickou síť. Kanalizace není v daném místě vybudována a tato je řešena čističkou odpadních vod. Infrastruktura je v obci vybudována částečně prodejna potravin, zdravotní středisko s ordinací lékaře pro dospělé a stomatologické služby, základní škola první stupeň a MŠ. Docházkové vzdálenosti k této základní infrastruktuře jsou z části Malé Tresné cca 1,5 km. Do obce je zavedena autobusová doprava. K rozšířené infrastruktuře a pracovním příležitostem jsou dojezdové vzdálenosti od 10 do 30 km. Jde o klidnou lokalitu.

Pozemky
Stavební pozemek č. parc. 32 jehož součástí je RD čp. 30, stavební pozemek č. parc. 47 jehož součástí je stavba bez čp./če. - garáž, zahrady č. parc. 201/1, č. parc. 240/2, č. parc. 240/3 a trvalé travní porosty č. parc. 201/4, č. parc. 201/5 v obci Rovečné, k.ú. Malé Tresné. Přístup k pozemkům je po dvou nezpevněných komunikacích místního typu ve svažitém terénu. V dané lokalitě jsou vybudovány tyto inženýrské sítě veřejný vodovod, plynovodní řad a elektrická síť. Kanalizace není vybudována a na pozemku č. parc. 201/1 je vybudována čistička odpadních vod pro RD. Pozemky se nacházejí ve stavebně nesrostlé části obce okrajové části. Jedná se o klidné prostředí bez negativních vlivů. Pozemky tvoří jeden funkční celek, jsou oplocené a nacházejí se na nich trvalé prosty.

Rodinný dům čp. 30
Rodinný dům byl postaven kolem roku 1930–1935 a od této doby je užívaný. Je postavený na základových pasech s částečným podsklepením a částečným podkrovím. Izolace proti zemní vlhkosti provedeny v úrovni I. NP, v suterénu se vlhkost projevuje. Obvodové nosné konstrukce jsou zděné na tl. 45 cm z plných pálených cihel. Stropní konstrukce rovné tvrdé. Zastřešení je provedeno sedlovým dřevěným krovem s pálenou taškovou krytinou původní. Klempířské konstrukce porvedeny z pozinkovaného plechu. Na objektu je hromosvod provedený. Venkovní omítky břizolitové, spodní část je obložena kamenným soklem. Vnitřní omítky vápenné štukové doplněné keramickými obklady. V suterénu omítky poškozené vlhkostí. Podlahové konstrukce v suterénu z betonové mazaniny v ostatních podlažích jsou podlahové konstrukce v kombinaci parket, keramických dlažeb a prkenných podlah. Okna osazena dřevěná dvojitá, částečně vyměněna za plastová, dveře do dřevěných a ocelových zárubní dřevěné. Schodiště do podkroví dřevěné do suterénu betonové. Dům byl v roce 2018–2019 rekonstruován – vnitřní část. Částečně vyměněny podlahy – keramické v sociálních zařízeních, kuchyni a příslušenství. Provedeny nové rozvody elektriky kromě centrálního rozvaděče. Nové rozvody vody teplé a studené v potrubí PPR, rozvody kanalizace v plastovém potrubí, rozvody ÚT v Cu potrubí, vyměněny radiátory – Korado, plynový kotel s ohřevem teplé užitkové vody – Immergas. Dále byly provedeny výměny zařizovacích předmětů vana masážní, WC, sprchový kout, bidet, umývadla. Provedené nové obklady keramické v sociálních zařízeních a keramické podlahy. Každé podlaží má samostatné sociální zařízení. Dům obsahuje: suterén – sklepy a kotelnu se schodištěm, přízemí – zádveří, chodbu se schodištěm, spíž, dva pokoje, kuchyň, WC, lázeň, podkroví – dva pokoje, sklad, půdní prostor. V původním stavu zůstaly venkovní omítky, zastřešení, převážná část oken, dveři a podlah. Objekt nevykazuje zásadní nedostatky statického charakteru.


Nejnižší podání: 3.189.000, - Kč

Cena dosažená vydražením: 3.189.000, - Kč

© 2021-2024 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů. Upravit mé předvolby nastavení cookies.