/ Elektronická dražba / Nemovitosti / 1279-EDD/21

Id. 1/2 RD Bohuslavice u Hlučína

Detailní popis:

Jedná se o prodej spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/2 na daných nemovitostech v rámci insolvenčního řízení.

Nejedná se o prodej nemovitostí jako celku !

Obec Bohuslavice leží v okrese Opava, v Moravskoslezském kraji. Ve vzdálenosti 7 km jihovýchodně leží město Hlučín, 16 km jižně statutární město Ostrava a 16 km západně statutární město Opava. V obci je základní občanská vybavenost. Dopravní spojení je zajištěno autobusovou dopravou. Zpeněžované nemovitosti jsou umístěny na okraji obce. Okolní zástavba je tvořena převážně rodinnými domy. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena asi 600 m, centrum obce cca 300 m.

Pozemky parc. č. 270/2 a 270/5 v k.ú. Bohuslavice u Hlučína tvoří jednotný celek obdélníkového tvaru, jsou oploceny a osázeny trvalým porostem. Součástí pozemku parc. č. 270/5 je stavba rodinného domu č.p. 291. Na pozemcích je dále umístěna stavba garáže a hospodářské budovy.

Přízemní, samostatně stojící rodinný dům je podsklepený, má jedno nadzemní podlaží a stavebně upravené podkroví pod šikmou střechou. Stavba pochází z roku 1955, v roce 2010 došlo k výměně oken a opravě střechy, jinak probíhá běžná údržba. Objekt dispozičně obsahuje 2 bytové jednotky, v přízemí 3+1 a v podkroví bytová jednotka 2+1.

Základy pravděpodobně betonové, zdivo v tl. do 50 cm, zdivo sklepů bez funkční izolace. Stropy s rovným, omítaným podhledem nad I.PP betonové, ostatní pravděpodobně dřevěné trámové, sedlový krov a eternitová krytina, kompletní klempířské konstrukce. Venkovní břízolitové omítky, vnitřní omítky štukové, betonové podlahy a kombinace PVC, keramické dlažby a koberců. Vnitřní standardní keramické obklady koupelny, WC a kuch. linky. Plastová okna, dřevěné dveře do ocelových zárubní. Vnitřní rozvody silnoproudu, rozvod teplé a studené vody, ohřev TUV bojlerem. Ústřední vytápění kotlem na TP, standardní radiátory. V koupelně umyvadlo a vana, standardní splachovací WC, samostatný sprchový kout. Dům je napojen na inženýrské sítě: rozvody elektro, rozvod vody a přípojku kanalizace.

Příslušenství objektu tvoři přistavená garáž, zděný sklad, dřevěný altán, kopaná studna a venkovní úpravy, které tvoří oplocení, zpevněné plochy dvora a přípojky IS.

Pozemek p.č.270/5 pod stavbou RD o výměře 120 m2 a zahrada p.č. 270/2 o výměře 673 m2.


Nejnižší podání: 1.000.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.000.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.