/ Klasická dražba / Nemovitosti / 1275-DD/21

Administrativní budova 91/B ZPS Zlín

Detailní popis:

Předmět dražby se nachází ve Statutárním městě Zlín, které je součástí okresu Zlín a náleží pod Zlínský kraj. Dražené nemovitosti se nachází cca 1,7 km jihozápadně od centra Zlína, na třídě Tomáše Bati, na okraji bývalého areálu Svit (jedná se o budovu č. 91/B tzv. „krček“ - bezprostředně sousedící s budovou č. 91), v průmyslové a administrativní části areálu bývalého areálu Baťových závodů, později Svit.

Objekt bez čp/če, jiná stavba, který je součástí pozemku parc. č. St. 6089 o výměře 274 m2, zastavěná plocha a nádvoří Dispoziční řešení: V I. NP: vstupní hala, sklad, WC muži, WC ženy, 3 kanceláře, WC se sprchovým koutem, schodiště a chodba. Ve II. NP: schodiště a chodba jednotlivé pokoje o celkové výměře 210 m2, WC muži a WC ženy.

Technické řešení: betonové pásy s vodorovnou izolací, železobetonový tyčový skelet s cihelnou vyzdívkou, železobetonové monolitické stropy, kazetový odhled, plochá střecha, živičná krytina, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu, vápenné omítky hladké vnitřní, zateplená fasáda, keramické obklady v sociálních částech, schody betonové s nátěrem, vstupní FeAL dveře, vnitřní dřevěné dveře, hliníková okna, betonové podlahy a kombinace zátěžových koberců, keramické dlažby a PVC. Vytápění ústřední plynové, radiátory plechové, elektroinstalace 240/400 V a bleskosvod. Vnitřní vodovod – rozvod teplé i studené vody, PVC vnitřní kanalizace do veřejné sítě, vnitřní plynovod proveden ke kotli ústředního topení. Ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. Standardní ZTI a zařizovací předměty – umývadla, WC, sprchové kouty, rozvody internetu, odvětrání sociálního zařízení, požární hydranty. Objekt z roku 1974, s celkovou rekonstrukcí v roce 2020. Užitná plocha: 1. NP 218,02 m2, 2. NP 250,05 m2. Objekt je napojen na stávající inženýrské sítě.

Pozemek parc. č. 1119/195 o výměře 3 m2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: manipulační plocha, způsob ochrany: pam. zóna – budova, pozemek v památkové zóně, Pozemek parc. č. 1119/205 o výměře 40 m2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: ostatní komunikace, způsob ochrany: pam. zóna – budova, pozemek v památkové zóně.


Nejnižší podání: 12.000.000, - Kč

Cena dosažená vydražením: 16.650.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.